Siirry sisältöön

Palvelut

Uudiskohteet ja korjausrakentaminen aina ammattitaitoisesti

Uudisrakentaminen

Toteutamme kaikki uudiskohteet aina perustuksista harjakorkeuteen saakka, avaimet käteen -periaatteella. Meiltä saat monipuoliset, juuri tarpeita vastaavat uudisrakennuspalvelut taatusti laadukkaasti ja luotettavasti. Isot ja pienet rakennusprojektit – kysy lisää!

Perustukset

Teemme perustukset asuinrakennuksiin ja muihin kohteisiin. Kestävä perustus luo vakaan ja kantavan pohjan kaikelle rakentamiselle. Perustukset asiantuntemuksella – kysy luja tarjous!

Korjausrakentaminen

Laadukas korjausrakentaminen alan ammattilaiselta. Teemme asuntojen sekä liike- ja tuotantotilojen remontit asiakkaan toiveiden mukaan. Korjausrakentamisen ammattilaiset toteuttavat remonttikohteet vaivatta, sovitun aikataulun mukaisesti.

Kattoremontti

Kattoremontti turvaa kiinteistösi arvon ja asumismukavuuden vuosiksi eteenpäin. Tilaa luotettava ja turvallinen kattoremontti meiltä! Ammattilaiset korjaavat vanhan katon tai rakentavat kokonaan uuden varmoin ottein ja aikailematta. Kattoremontti alansa osaajalta, kysy lisää!

Keittiöremontti

Keittiöremontti edessä? Etsitkö toiveillesi toteuttajaa? Rakennusliike Puoliväli toteuttaa kaikenkokoiset keittiöt nopeasti, tehokkaasti ja ennen kaikkea ammattitaitoisesti. Pyydä tarjous ja pääset pian nauttimaan uudesta keittiöstäsi!

Julkisivuremontti

Julkisivuremontti on usein välttämätön hankintapäätös, joka kuitenkin edellyttää harkintaa ja suunnittelua. Osaavissa käsissämme julkisivuremontti valmistuu luotettavasti ja vaivattomasti! Teemme haastavatkin urakat laadukkaasti ja aina asiakkaan toiveiden mukaan. Kysy lisätietoja, kerromme mielellämme tarkemmin vaihtoehdoista!

Toimitilarakentaminen

Monipuolisiin palveluihimme kuuluu myös toimitilarakentaminen. Osaava rakennusliikkeemme rakentaa sekä liike- että tuotantotilat moniin eri tarpeisiin.

Vesivahinkokorjaukset

Vesivahingon kohdatessa asiantunteva apu on lähellä – teemme vesivahinkokorjaukset aina asiantuntevasti. Vesivahinkotilojen kuivaus ja korjaus edellyttää aina osaavaa tekijää. Meillä on kaikki tarvittava asiantuntemus ja kokemus erilaisten vahinkojen korjausprosessista sen alusta loppuun saakka. Yllättikö ikävä putkirikko tai muu vesivahinko? Ota yhteyttä, kartoitetaan korjaustarpeet yhdessä!

Kuvagalleria